Zonterapi kurs

Lördag 12 nov kl.10-16  -  söndag 13 nov kl. 10-16


Vill du lära dig att med en enkel metod kunna hjälpa dina närmaste och dig själv till bättre hälsa?
Zonterapi är en flera tusen år gammal behandlings-metod som härstammar från naturfolk  runt jorden.
Hela kroppen speglar sig i foten, där finns alla delar; organ, körtlar, leder, muskler mm. Genom att trycka och massera dessa zoner stimulerar man kroppens egna fantastiska självläkning.
Under två dagar lär du dig hur du hittar zonerna på fötterna, vilka typer av problem du kan behandla, vi tar upp om symtom, grundorsak och förstförsämring.
Det blir en bra mix mellan teori och praktik, vi behandlar varann och oss själva, så du går ut på söndag eftermiddag med mjuka, välknådade fötter och            ny kunskap.

 Kostnad: 2 600krPlats: Med Känsla, Köpmangatan 58, Luleå
Frågor och anmälan 070-651 16 88,
(skicka sms om jag inte svarar) 
eller mail: ylva@ kroppskansla.se
__________________________________________________________________________________________________________

HÄLSO- OCH NÄRINGSFÖRELÄSNING

Vi håller regelbundet föreläsningar om näring och vad det kan göra för att förbättra vårt mående på många plan. Föreläsningarna hålls ofta i Luleå och Piteå.                Hör av dig så får du mer info om när och var nästa är.


___________________________________________________________________________________________________________

Kurs med start senare

Konsten att ha en god relation 
till sig själv


VAD VILL DU MED DITT LIV?
VAD ÄR VERKLIGEN MENINGSFULLT FÖR DIG?
FUNDERAR DU PÅ DINA LIVSVAL OCH 
DE MÖNSTER DU FÖLJER?

I den här kursen

tar vi hjälp av psykosyntesterapins verktygslåda och gruppens dynamik. Vi delar med oss av vart vi är och vart vi vill, gör individuella övningar och diskuterar tillsammans. Du får möjligheten att utforska dina styrkor, talanger, svagheter, rädslor och drömmar för att genom dessa utveckla relationen till dig själv.

Genom ökad självkännedom lär du känna dina behov bättre och kan lättare välja det du mår bra av och det som känns meningsfullt, i både smått och stort.

Antal träffar: 6 träffar á 2 tim. 
Datum: Kommer senare
Tid: 18.00-20.00
Pris:  
Var:
Kursledare: Ylva Liarsgård,
dipl. samtalsterapeut inom Psykosyntes.
Anmälan och frågor: 070-651 16 88

 Ylva brinner för hälsa och menar att det fysiska, mentala, känslomässiga och andliga tillsammans bildar en bas för vårt välmående. Hon arbetar med massage, zonterapi, rosenterapi samt psykosyntesterapi och har 30 års erfarenhet i hälsobranschen. Hennes ständiga nyfikenhet i människans förmåga till självläkning har lett henne till fördjupning i Iyengaryoga, näring och naturens läkande kraft. Med helhetsperspektiv, ett djupt lugn och vishet möter hon dig under denna utbildning.