Hälso- och näringsföreläsning

TORSDAG 12 MAJ KL. 18.00-19.30

Kristina Berglund, näringsterapeut, berättar om vitaminer och mineraler, vikten av balanserad näring och hur du får mer energi och mår bättre om din mage och tarm kan ta emot den näring du äter.

Anmälan: sms 070-651 16 88Kan du andas dig frisk och effektiv?

Onsdag 6:e april kl 18-19.30.  Pris 150 kr

föreläsning med Anna Lundqvist

Alla vet att det är livsviktigt att andas. Men visste du att hur du andas också påverkar hur du mår, hur du sover, hur mycket energi du har och hur effektiv du kan vara?

Det är inte bara på yogamattan det är viktigt att andas rätt. Hur en bättre andning också kan hjälpa dig att både må bättre och bli effektivare får du veta på Annas föreläsning Kan du andas dig frisk och effektiv?

Civilingenjören med koncentrationsapné utbildade sig till instruktör i medveten andning och delar här med sig av kunskap kring andningens betydelse. Och du får tips på vad du själv kan göra för att både må bättre och få bättre resultat.

Att andas bättre tar ingen extra tid, kostar inget och kräver ingen extra utrustning. Du måste ju ändå andas, så varför inte göra det på ett sätt som ger dig fördelar?Zonterapi kurs

Anmäl ditt intresse - när tillräckligt många är anmälda bestämms ett datum.

En kurshelg är lördag och söndag 10-16.
Vill du lära dig att med en enkel metod kunna hjälpa dina närmaste och dig själv till bättre hälsa?
Zonterapi är en flera tusen år gammal behandlingsmetod som härstammar från naturfolk runt jorden.
Hela kroppen speglar sig i foten, där finns alla delar; organ, körtlar, leder, muskler mm. Genom att trycka och massera dessa zoner stimulerar man kroppens egna fantastiska självläkning.
Under två dagar lär du dig hur du hittar zonerna på fötterna, vilka typer av problem du kan behandla, vi tar upp om symtom, grundorsak och förstförsämring.
Det blir en bra mix mellan teori och praktik, vi behandlar varann och oss själva, så du går ut på söndag eftermiddag med mjuka, välknådade fötter och ny kunskap.

Frågor och anmälan 070-651 16 88,   (skicka sms om jag inte svarar)


Kurs med start senare

Konsten att ha en god relation 
till sig själv


VAD VILL DU MED DITT LIV?
VAD ÄR VERKLIGEN MENINGSFULLT FÖR DIG?
FUNDERAR DU PÅ DINA LIVSVAL OCH 
DE MÖNSTER DU FÖLJER?

I den här kursen

tar vi hjälp av psykosyntesterapins verktygslåda och gruppens dynamik. Vi delar med oss av vart vi är och vart vi vill, gör individuella övningar och diskuterar tillsammans. Du får möjligheten att utforska dina styrkor, talanger, svagheter, rädslor och drömmar för att genom dessa utveckla relationen till dig själv.

Genom ökad självkännedom lär du känna dina behov bättre och kan lättare välja det du mår bra av och det som känns meningsfullt, i både smått och stort.

Antal träffar: 6 träffar á 2 tim. 
Datum: Kommer senare
Tid: 18.00-20.00
Pris:  
Var:
Kursledare: Ylva Liarsgård,
dipl. samtalsterapeut inom Psykosyntes.
Anmälan och frågor: 070-651 16 88

 Ylva brinner för hälsa och menar att det fysiska, mentala, känslomässiga och andliga tillsammans bildar en bas för vårt välmående. Hon arbetar med massage, zonterapi, rosenterapi samt psykosyntesterapi och har 30 års erfarenhet i hälsobranschen. Hennes ständiga nyfikenhet i människans förmåga till självläkning har lett henne till fördjupning i Iyengaryoga, näring och naturens läkande kraft. Med helhetsperspektiv, ett djupt lugn och vishet möter hon dig under denna utbildning.