” Ylva är mycket uppskattad och omtyckt på Norrlandsfonden. Hennes massagebehandlingar är en viktig del av vår personalvård och vår strävan att skapa en god arbetsmiljö för våra medarbetare.”

/Norrlandsfonden

______________________________________


” Ylva är dels fantastiskt duktig på att känna in vad jag som kund behöver men dessutom har hon en synnerligen bra egenskap, hon lyssnar på vad jag som kund vill ha. I mitt fall är det bland annat att det ska kännas när jag får massage, jag tycker inte om ”duttande”, och Ylva fixar det galant! ”

 /Marie, Norrlandsfonden

______________________________________

 

” Mycket bra djupgående skön massage som känns att den gör nytta.  Massagen har lindrat mina besvär i rygg och axlar. Ylva är kunnig som terapeut, svarar gärna på frågor och kan mycket om kroppen. Hon är lugn och lyssnande.” 

/Jesper

______________________________________” Ylva lyssnar av vad man behöver och hon har den bästa tekniken för att ta bort envisa  knutor.

Samtidigt som man får den bästa avslappningen. Kan varmt rekommendera Ylva.”

/Kristina

______________________________________


” Ylva har en helt fantasktisk förmåga att läsa av kroppen och sinnesstämningen och anpassa massagen därefter. Det känns tydligt att det finns en gedigen kunskap hon kan luta sig mot när hon masserar. Att jag gått hos henne över 10 år nu, det säger det mesta, då har jag ändå provat många andra, så jag har att jämföra med.”

/Petra

______________________________________


” Rosenmetoden håller min kropp mjuk, smidig och värkfri och Rosenbehandlingarna och Ylvas stöd har varit ett "livsankare" under en svår tid i mitt liv. Jag har lärt känna min kropp och mig själv på ett annorlunda sätt än tidigare.”

 /Maja

______________________________________


” Jag är glad att jag har lärt känna Ylva.
Nu mår jag mycket bättre!”

/Miriam

______________________________________

Behandlingarbehandlingar.htmlbehandlingar.htmlshapeimage_2_link_0
Om företaget & migom.htmlom.htmlshapeimage_3_link_0
Referensershapeimage_4_link_0
Kontaktkontakt.htmlkontakt.htmlshapeimage_5_link_0
Kurser & föreläsningarkurser.htmlkurser.htmlshapeimage_6_link_0
Priserpriser.htmlpriser.htmlshapeimage_7_link_0
Aktuelltaktuellt.htmlaktuellt.htmlshapeimage_8_link_0
Startstart.htmlstart.htmlshapeimage_9_link_0