NÄRING

Alla vill vi vara friska och vara fulla med energi för att kunna och orka göra allt det vi vill, utan en massa krämpor och obalanser. Alla celler i vår kropp behöver näring. Ju mer belastning utifrån desto mer näring behöver vi. Ju mer du gasar ju mer bränsle går det åt.

Får din kropp det bränsle, den näring den behöver? Både små och stora krämpor kan vara symtom på näringsbrist. Symtomen kan vara både fysiskt, mentalt och/eller emotionellt. Forskning visar att vår mat inte innehåller samma mängd näring som den gjorde för bara 15-20 år sedan. Våra grödor ”stress-odlas” och det används både gödnings och bekämpningsmedel som påverkar näringen negativt. 

Sedan några år tillbaka är Jag återförsäljare till ett näringstillskott som är tillverkat på naturliga och ekologiska frukter, grönsaker, bär och örter. Detta gör att kroppen lättare tar upp näringen. Produkterna innehåller också pro- och prebiotika för att få mage och tarm att fungera bättre. Tillverkarna har dessutom ett patent som gör att kroppen lätt och snabbt tar upp näringen, perfekt för dig med mag och tarmproblem.

Kontakt mig för en produktgenomgång. Jag berättar gärna om dessa produkter antingen bara för dig eller för en grupp nyfikna personer.